gluteenivaba-kanapasta-sidruni-karulaugukastmes-fsgoods

Gluteenivaba kanapasta sidruni-karulaugukastmes

 

  • 100 g sibulat
  • 320 g kanafileed
  • 230 ml FS Goods koorest sidrunikastet
  • 10 g külmutatud karulauku
  • 400 g gluteenivaba pastat
  • Soola
  • Pipart
  • Oliivõli

Valmistamine:

  1. Haki sibul ja kana ribadeks ning prae pannil oliivõlis kuldseks ning maitsesta soola ja pipraga. 
  2. Keeda pasta valmis Lisa kana segule sidrunikaste ja karulauk ning keeda 4-5 minutit tasasel tulel. 
  3. Serveeri pasta koos kastmega. 
  4. Võid lisada maitse järgi pähkleid või Parmesani juustu.    

 

Retsepti autor Koit Uustalu!

Kastmed on toitude tähtsaks komponendiks, olles pakutavale roale krooniks, mille abil toidu välimust ja maitset rikastada. Meelepärast koorekastet on vahel keeruline valmistada, seega Food Studio kokad on sind sellest säästnud ning teinud ühe ehtsa koorese sidrunikastme. Sidrunikaste sobib imeliselt nii kalale kui ka kanale eraldi kastmena või miks ka mitte pastat teha.