gouda-fonduu-grillilt-fsgoods-koorene-piprakaste

Gouda fondüü grillilt

  • 80 ml valget veini
  • 1 küüslauguküüs kooritud
  • 230 ml FS Goods koorene piprakaste
  • 400 g Gouda juustu riivitud

Valmistamine:

  1. Kuumuta potis küüslauk ja valge vein, kuni see hakkab aurustuma ning alkohol on veinist välja keenud. 
  2. Lisa veinile kaste ja riivitud Gouda juust ning jäta segu kuumale grillile kokkukeema.
  3. Samal ajal valmista ette dippimiseks sobilikud köögiviljad ja krutoonid. 
  4. Kui kaste on piisavalt paksenenud, tõsta see grillilt. Lase veidikene jahtuda ja naudi. 

 

Retsepti autor: Erlis Schönberg

Kastmed on toitude tähtsaks komponendiks, olles pakutavale roale krooniks, mille abil toidu välimust ja maitset rikastada. Meelepärast koorekastet on vahel keeruline valmistada, seega Food Studio kokad on sind sellest säästnud ning teinud ühe ehtsa koorese piprakastme. Piprakaste sobib imeliselt nii lihale kui ka kanale eraldi kastmena või miks ka mitte pastat teha.