Grillitud-kana-kooreses-sidrunikastmes-fsgoods

Grillitud kana kooreses sidrunikastmes

Valmistamine:

  1. Maitsesta kana soola ja pipraga.
  2. Lase grillil kenad triibud peale.
  3. Pintselda üle koorese sidrunikastmega.
  4. Aseta tagasi grillile ja grilli kuni valmis. 

NB! Kui kastet jääb alles, siis kuumuta ja serveeri koos kanaga või pane külmikusse seisma ning tee järgmisel päeval nt kalaga!

Kastmed on toitude tähtsaks komponendiks, olles pakutavale roale krooniks, mille abil toidu välimust ja maitset rikastada. Meelepärast koorekastet on vahel keeruline valmistada, seega Food Studio kokad on sind sellest säästnud ning teinud ühe ehtsa koorese sidrunikastme. Sidrunikaste sobib imeliselt nii kalale kui ka kanale eraldi kastmena või miks ka mitte pastat teha.