koorene-sidruni-kanasupp-fsgoods

Koorene sidruni-kanasupp

  • 100 g grillitud ja tükeldatud broileriliha
  • 75 g keedetud riisi
  • 1 pakk FS Goods koorest sidrunikastet
  • 1 värske sidrun
  • Soola ja valget pipart
  • Soovi korral värskeid tšillipiprakaunu

Valmistamine:

  1. Kuumuta kaste potis ja lisa vajadusel pisut vett.
  2. Lisa sobivaks tükeldatud kana ja keedetud riis. 
  3. Lase mõni minut vaikselt keeda, vajadusel maitsesta soola-pipraga.
  4. Lisa endale sobiv kogus sidrunist pressitud mahla ja soovi korral tšilliviilusid.
  5. Lisa hakitud peterselli ja serveeri.
  6. Kaunista meelepäraste ürtidega. 

Selle Kreeka traditsioonilise kanasupi mugandatud variandi jaoks sobib ideaalselt kasutada eelmisest õhtust alles jäänud grillitud kanatükke!

 

Retsepti autor Lauri Tomingas!

Kastmed on toitude tähtsaks komponendiks, olles pakutavale roale krooniks, mille abil toidu välimust ja maitset rikastada. Meelepärast koorekastet on vahel keeruline valmistada, seega Food Studio kokad on sind sellest säästnud ning teinud ühe ehtsa koorese sidrunikastme. Sidrunikaste sobib imeliselt nii kalale kui ka kanale eraldi kastmena või miks ka mitte pastat teha.