pardifilee-kukeseenekastmega-fsgoods

Pardifilee kukeseenekastmega

 

Valmistamine:

  1. Kuumuta grill 160-kraadini Puhasta pardirinnafilee kelmetest ja aseta grillile nahk allapoole küpsema. Kata grill kaanega.
  2. Kui nahapoolne külg on pruunistunud ehk u 8 minutit, siis keera filee ümber ja liha poolsest küljest küpseta parti 2-3 minutit. Maitsesta soolaga.
  3. Toores kartul maitsesta soolaga ja mässi fooliumi sisse ning küpseta sütel u 40-50 minutit.
  4. Seejärel lõika kartul pooleks, lisamurulauk ning või. 
  5. Kapsas lõika kuueks ning grilli kaane all u 5 minutit mõlemalt poolt.
  6. Serveeri kogu rooga FS Goods koorese kukeseenekastmega.  

 

Retsepti autor Allar Oeselg!

Kastmed on toitude tähtsaks komponendiks, olles pakutavale roale krooniks, mille abil toidu välimust ja maitset rikastada. Meelepärast koorekastet on vahel keeruline valmistada, seega Food Studio kokad on sind sellest säästnud ning teinud ühe ehtsa ja koduse kukeseenekastme. See on valmistatud parimatest paladest, mida Eesti metsadel on pakkuda ja toob naeru suule igale kukeseenesõbrale. Ainuüksi esimene suutäis viib sind hetkega juba ammu tuttavatele maitserännakutele ning pakub naudingut erinevatele meeltele. Sina lisa vaid värskelt keedetud kartul ja hapukurk ning valmis ta ongi. Naudi!