ribi-koorese-piprakastmega-fsgoods

Ribi koorese piprakastmega

 

Valmistamine:

  1. Maitsesta ribi soola ja BBQ kastmega Aseta ribi fooliumile, aga ära pealt kata fooliumiga. Aseta ribi küpsema 120-kraadi juurde u 3 tunniks.
  2. Seejärel eemalda foolium ning grilli ribi mõlemalt poolt u 180-kraadi juures kuldpruuniks. 
  3. Lõika juursellerist 1cm läbimõõduga steigid ja grilli mõlemalt poolt u 5 minutit.
  4. Serveeri kurgi ja FS Goods koorese piprakastmega.  

 

Retsepti autor Allar Oeselg!

Kastmed on toitude tähtsaks komponendiks, olles pakutavale roale krooniks, mille abil toidu välimust ja maitset rikastada. Meelepärast koorekastet on vahel keeruline valmistada, seega Food Studio kokad on sind sellest säästnud ning teinud ühe ehtsa koorese piprakastme. Piprakaste sobib imeliselt nii lihale kui ka kanale eraldi kastmena või miks ka mitte pastat teha.