ule-kupsetatud-kolme-laugu-panni-grataan-kartuli-kukeseene-kastmega-fsgoods-koorene-kukeseenekaste

Üleküpsetatud kolme laugu panni gratään kartuli kukeseene kastmega

  • 700 g kooritud või pestud koorega kartulit
  • 100 g porrulauku
  • 1 spl hakitud murulauk
  • 2 kooritud küüslauguküünt
  • 350 ml FS Goods koorene kukeseenekaste

Valmistamine:

  1. Haki kartul ja porrulauk peenikesteks ribadeks ja grilli kuumal pannil veidikese rasvainega kuldpruuniks ja alles siis haki või pressi küüslauguküüned ja lisa kartulitele ning sega läbi.
  2. Seejärel vala kogu luksus üle kukeseenekastmega ja jäta kuumale grillile kaane alla suitsusesse keskkonda küpsema.
  3. Aeg-ajalt sega ja kontrolli küpsust. Viimases lõpus ära pannirooga sega, nii saab gratään isuäratavalt täpilise kuldpruuni välimuse.

 

Retsepti autor: Erlis Schönberg

Kastmed on toitude tähtsaks komponendiks, olles pakutavale roale krooniks, mille abil toidu välimust ja maitset rikastada. Meelepärast koorekastet on vahel keeruline valmistada, seega Food Studio kokad on sind sellest säästnud ning teinud ühe ehtsa ja koduse kukeseenekastme. See on valmistatud parimatest paladest, mida Eesti metsadel on pakkuda ja toob naeru suule igale kukeseenesõbrale. Ainuüksi esimene suutäis viib sind hetkega juba ammu tuttavatele maitserännakutele ning pakub naudingut erinevatele meeltele. Sina lisa vaid värskelt keedetud kartul ja hapukurk ning valmis ta ongi. Naudi!