Koorene piprakaste

Kastmed on toitude tähtsaks komponendiks, olles pakutavale roale krooniks, mille abil toidu välimust ja maitset rikastada. Meelepärast kastet on vahel keeruline valmistada, seega Food Studio kokad on sind sellest säästnud ning teinud ühe ehtsa koorese piprakastme. Piprakaste sobib imeliselt nii lihale kui ka kanale eraldi kastmena või miks ka mitte pastat teha.

GLUTEENIVABA, LAKTOOSIVABA

KOOSTISOSAD: Veisepuljong (vesi, veise supikogu, sibul, porgand, petersellijuur, šampinjon, meresool, must pipar, petersell, tüümian, loorber), laktoosivaba rõõskkoor, vesi, maisitärklis, tomatipasta (tomat, sool), sinepipulber, meresool, vürtsid (must-, valge-, roheline- ja roseepipar), suhkur

TOITUMISALANE TEAVE 100 ML KOHTA KESKMISELT:

Energiasisaldus 464kJ/111kcal
Rasvad 7,4 g
millest küllastunud rasvhappeid 4,4 g
Süsivesikud 8,3 g
millest suhkruid 2,4 g
Valgud 2,9 g
Sool 0,6 g

SÄILITUSTINGIMUSED: +2..+6°C Pärast avamist säilib külmikus kolm ööpäeva

230ml

Kastmed on toitude tähtsaks komponendiks, olles pakutavale roale krooniks, mille abil toidu välimust ja maitset rikastada. Meelepärast koorekastet on vahel keeruline valmistada, seega Food Studio kokad on sind sellest säästnud ning teinud ühe ehtsa koorese piprakastme. Piprakaste sobib imeliselt nii lihale kui ka kanale eraldi kastmena või miks ka mitte pastat teha.