Meil on erinevaid naturaalseid puljongeid ning nendele lisaks on meil mahe kana- ja veisepuljong. Siiski, meil on vastavalt soovile võimalik teha ka teised puljongid mahedana. Kui tunned mahetoodete ja võimaluste vastu suuremat huvi, võta meiega ühendust.

Puljong on supi kõige olulisem osa, mis annab roale maitse ja välimuse. Õiget puljongit keedetakse ligi 12 tundi. Food Studio kokad on Sind sellest säästnud ja valmistasid ise ehtsa koduse puljongi kasutades maksimaalselt Eesti toorainet. Sina lisa vaid köögiviljad ja liha. Sobib hästi ka risotode, hautiste ja teiste roogade põhjaks. Või keeda muna ja serveeri puhta puljongina. Vett ei ole vaja lisada, vala lihtsalt potti ja valmis ta ongi!

KOOSTISOSAD: vesi, mahe rohumaa lihaveise kont*, porgand*, sibul*, petersellijuur*, šampinjon*, meresool, küüslauk*, must pipar*, petersell*, tüümian*, loorber*

* - mahepõllumajandusest

TOITUMISALANE TEAVE 100 ML KOHTA KESKMISELT:

Energiasisaldus 70kJ/17kcal
Rasvad 0,5 g
millest küllastunud rasvhapped 0,2 g
Süsivesikud 1,2 g
millest suhkrud 0,8 g
Valgud 1,9 g
Sool 0,8 g

SÄILITUSTINGIMUSED: säilitada pakendil näidatud kuupäevani temperatuuril +2..+6°C Avatult säilib temperatuuril +2...+6˚C kolm ööpäeva

350ml / 750ml / 2L