Aasia puljong

Ühtlasi on puljong ka supi kõige olulisem osa, mis annab roale maitse ja välimuse. Õiget puljongit keedetakse ligi 12 tundi. Food Studio kokad on Sind sellest säästnud ja valmistasid ise ehtsa koduse puljongi kasutades maksimaalselt Eesti toorainet. Aasiapärased maitsed on hõrgud ja ainulaadsed. Keetsime kanapuljongit koos aasiapäraste toorainetega. Seetõttu sobib see suurepäraselt Tom Kha või Rameni keetmiseks, karri hautamiseks ning paljude teiste aasiapäraste roogade valmistamiseks. Sobib ideaalselt ka kana, kookospiima ja aedviljadega.

LAKTOOSI- JA GLUTEENIVABA

KOOSTISOSAD: kanapuljong (vesi, kanakondid, porgand, sibul, petersellijuur, šampinjon, meresool, must pipar, petersell, tüümian, loorber), tšillikaun, ingver, sidrunhein, küüslauk, kahvrilaimi leht

TOITUMISALANE TEAVE 100 ML KOHTA KESKMISELT:

Energiasisaldus 45kJ/11kcal
Rasvad 0,1 g
millest küllastunud rasvhapped 0,02 g
Süsivesikud 0,7 g
millest suhkrud 0,5 g
Valgud 1,9 g
Sool 0,7 g

SÄILITUSTINGIMUSED: säilitada pakendil näidatud kuupäevani temperatuuril +2..+6°C Avatult säilib temperatuuril +2...+6˚C kolm ööpäeva

350ml / 750ml / 2L

 

Vaata retsepte siit

Naturaalne puljong, mida oleme keetnud alati rohkem kui 12 tundi. Meie puljongid ei sisalda kunagi säilitusaineid ega lõhna- ja maitsetugevdajaid. Kasutame alati kvaliteetset toorainet. Oleme säästnud Sinu aega, et Sa ei peaks enam puljongit ise keetma. Kasuta igapäevastes roogades – supid, hautised, risotod, kastmed.