Soovid teada meie tegemistest ning saada põnevaid retsepte?

Puljong on supi kõige olulisem osa, mis annab roale maitse ja välimuse. Õiget puljongit keedetakse ligi 12 tundi. Food Studio kokad on sind sellest säästnud ja valmistasid ise ehtsa koduse puljongi, kasutades maksimaalselt Eesti toorainet. Sina lisa vaid köögiviljad ja liha. Sobib hästi ka ühepajatoidu, hautiste ja teiste roogade põhjaks. Rameni valmistamiseks lisa sojakaste või misopasta ja nuudlid. Vett ei ole vaja lisada, vala lihtsalt potti ja valmis ta ongi!

LAKTOOSI- JA GLUTEENIVABA

KOOSTISOSAD: vesi, seakondid, sibul, porgand, seajalg, meresool, küüslauk, must pipar, petersell, tüümian, loorber

TOITUMISALANE TEAVE 100 ML KOHTA KESKMISELT:

Energiasisaldus 167kJ/39kcal
Rasvad 7,4 g
millest küllastunud rasvhappeid 1,0 g
Süsivesikud 0,9 g
millest suhkruid 0,5 g
Valgud 3,4 g
Sool 0,8 g

SÄILITUSTINGIMUSED: +2..+6°C Avatult säilib temperatuuril +2...+6˚C kolm ööpäeva

350ml / 750ml / 2L