Soovid teada meie tegemistest ning saada põnevaid retsepte?

Kiire seljanka

1Tükelda 2-3 sibulat. Kuumuta neid potis vähese õliga.

2Tükelda paar hapukurki. Lisa 2 sl tomatipastat.

3 Lisa tükeldatud kurk, peotäis oliive ja kuumuta läbi.

4Lisa 750 ml pakk veisepuljongit ja keeda tasasel tulel 5 min.

5Lisa 200 g pitsasinki ja kuumuta läbi

6Serveeri

Kana-maisi püreesupp

1Tükelda tšillikaun ja pane potti. Lisa 200 g puhastatud maisi.

2Lisa pisut õli. Kuumuta läbi ning lisa 750 ml pakk kanapuljongit.

3 Keeda, kuni mais on valmis. Püreesta supp

4Lisa paar teelusikatäit magedat maapähklivõiet

5Kuumuta pann ja lisa 150 g tükeldatud kana kintsuliha.

6Prae kiirelt kuldpruuniks. Maitsesta soola ja pipraga

7Serveeri supp koos kanalihaga

Suitsulõhe püreesupp

1Tükelda sõrmepikkune jupp porrulauku ja pane potti.

2Tükelda üks keskmine porgand ja lisa potti!

3 Lisa potti pisut õli ja kuumuta läbi.

4Lisa 750 ml kalapuljongit

5Tükelda 4 väiksemat kartulit ja lisa supile

6Keeda kuni aedviljad on pehmed

7Lisa mõni viil külmsuitsulõhet

8Püreesta

9Haki pisut murulauku

10Serveeri supp koos külmsuitsulõhe, murulaugu ja musta pipraga.

Punase oa püreesupp hakklihaga

1Tükelda sõrmepikkune jupp porrulauku ja pane potti.

2Haki tšillikaun. Lisa potti ja lisa pisut õli. Kuumuta läbi.

3 Lisa nõrutatud punased konservoad. Kuumuta läbi.

4Lisa 750 ml veisepuljongit ja keeda 5 minutit.

5Püreesta supp. Maitsesta vajadusel soolaga.

6Kuumuta pann. Lisa veidi õli. Lisa 150 g hakkliha.

7Prae läbi. Maitsesta soola ja pipraga.

8Serveeri supp koos hakklihaga.

Kana nuudlisupp lihapallidega

1Vala potti 750 ml kanapuljongit. Kuumuta keemiseni.

2Lisa 100g nuudleid. Keeda, kuni nuudlid on valmis.

3 Serveeri koos valmis lihapallidega.

Läätsesupp kookospiimaga

1Haki sõrmepikkune jupp porrulauku ja pane potti.

2Haki tšillikaun. Lisa potti. Lisa veidi õli. Kuumuta läbi.

3 Lisa 100 g läätsesid. Kuumuta läbi.

4Lisa 750 ml aedviljapuljongit. Keeda, kuni läätsed on pehmed.

5Lisa 4 tl tomatipastat. Lisa 150 ml kookoskoort või –piima.

6Maitsesta vajadusel soolaga. Haki peotäis pähkleid.

7Haki väike punt koriandrit. Serveeri supp pähklite ja koriandriga.

8Lisa soovi korral musta pipart.

Pelmeenisupp

1Vala potti 750 ml kanapuljongit. Keevale puljongile lisaks pelmeenid.

2Sega pelmeene, et need kokku ei kleepuks. Tükelda tomat ja lisa supile.

3 Kuumuta läbi. Serveeri koos hapukoore ja basiilikuga.

4Lisa soovi korral musta pipart.

Kõrvitsa püreesupp

1Võta pool kõrvitsat. Puhasta ja tükelda kõrvits. Lisa pisut õli.

2Kuumuta kõrvitsatükke õlis. Lisa pakk Aasia puljongit.

3 Keeda, kuni kõrvits on küps. Püreesta supp.

4Maitsesta laimimahlaga ja serveeri.

Borši püreesupp

1Tükelda sibul. Lisa 200 g keedetud peeti. Lisa veidi õli.

2Lisa 3 tl tomatipastat. Tükelda pool väikesest kapsapeast. Võib olla ka valge peakapsas!

3 Lisa pakk aedviljapuljongit ja keeda, kuni kapsas on pehme. Püreesta supp.

4Maitsesta sinepiga. Lisa laimimahla. Haki petersell.

5Serveeri supp

Kiire kalasupp

1Vala kalapuljong potti. Kuumuta keemiseni.

2Lisa oma lemmik külmutatud aedviljasegu.

3 Lisa külmutatud kalafilee kuubikud. Korja vaht.

4Haki maitserohelist ja lisa supile.

5Serveeri.

Tom Kha kana ja seentega

1Lisa potti õli. Tükelda 200 g kana kintsuliha. Lisa potti ja pruunista.

2Tükelda tšilli. Lisa potti. Tükelda 3-4 šampinjoni ning lisa potti.

3 Lisa pakk Aasia puljongit. Lisa 200 ml kookospiima.

4Tükelda üks tomat ja lisa supile. Maitsesta laimimahlaga.

5Haki väike punt koriandrit ja lisa supile.

6Serveeri laimiviiludega..

Aedvilja püreesupp

1Haki 100g porrulauku. Võta peotäis spinatit, hakitud porrulauk ja pane potti. Lisa oliiviõli ja kuumuta!

2Lisa pakk Food Studio Aedviljapuljongit (750ml) ja lase keema. Lisa 100g brokkoliõisikuid ja keeda kuni brokkoli on pehme!

3 Püreesta saumikseriga, pane tagasi tulele ning lase keema. Kui hakkab keema, on supp valmis!

4Maitsesta soola ja pipraga ning serveeri!

Borš

1Haki 1 keskmise suurusega sibul. Haki 1 keskmise suurusega porgand kuubikuteks. Pane nad potti ja lisa natuke oliiviõli praadimiseks.

2Tükelda 3 keskmise suurusega kartulit. Lisa potti pakk Food Studio Kanapuljongit (750ml) ja tükeldatud kartulid. Keeda natuke, vahel eemaldades vahtu.

3Lisa 100g hapukapsast ja keeda kuni kapsas on pehme. Kui kapsas on pehme, lisa 100g riivitud keedetud peeti. Kuumuta keemiseni, maitsesta soola ja pipraga ja serveeri!

Frikadellisupp

1Haki 1 sibul. Haki 2 porgandit kuubikuteks. Pane nad potti ja lisa natuke oliiviõli praadimiseks!

2Tükelda 3 kartulit. Lisa pakk Food Studio Veisepuljongit (750ml) ja tükeldatud kartulid potti. Keeda kuni kartulid on pehmed!

3Lisa 150g frikadelle. Maitsesta soola ja pipraga, kuumuta keemiseni ja serveeri!

Kaalikapüreesupp

1Tükelda 300g kaalikat kuubikuteks. Pane nad ahjuplaadile küpsetuspaberi peale ning lisa neile oliiviõli. Küpseta ahjus 200C juures umbes 10 minutit.

2Pane küpsetatud kaalikas potti ning lisa pakk Food Studio Kanapuljongit (750ml). Keeda kaalikas pehmeks. Kui kaalikas on pehmeks keenud, mikserda saumikseriga püreeks. Lisa 200ml 35% rõõska koort.

3Maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta keemiseni ja serveeri!

Kalasupp

1Tükelda 2 porgandit kuubikuteks. Haki 1 sibul. Pane nad potti ja lisa oliiviõli. Kuumuta! Tükelda 3 kartulit ja 100g porrulauku! Lisa potti pakk Food Studio Kalapuljongit (750ml). Lisa 100g riisi ja lase keema!

2Lisa tükeldatud kartulid ja porrulauk. Kui kartul ja riis on pehmed, lisa 150g tükeldatud lõhefileed. Kuumuta keemiseni, maitsesta soola ja pipraga ning serveeri!

Kukesupp

1Lõika 300g kana kintsuliha väikesteks tükkideks. Pane natuke oliiviõli potti ja viska sisse tükeldatud kanaliha, prae natuke ning siis alles maitsesta soola ja pipraga.

2Lisa pakk Food Studio Kanapuljongit (750ml), kuumuta ning vahel eemalda tekkinud vahtu. Lisa 100g nuudleid. Kuumuta kuni nuudlid on valmis ja serveeri!

Hakkliha-köögiviljasupp

1Võta mõned brokkoliõisikud, haki 100g porrulauku. Vala potti natuke oliiviõli ning lisa 150g hakkliha. Prae ja maitsesta soola ja pipraga. Lisa pakk Food Studio Kanapuljongit (750ml).

2Lisa hakitud porrulauk, 50g nuudleid. Lase keema, eemalda natuke tekkinud vahtu. Viiluta üks paprikas ning lisa paprikas ja brokkoli potti. Kuumuta sobiva küpsusastmeni ja serveeri!

Porgandi püreesupp kookospiimaga

1Tükelda 300g porgandeid. Pane nad potti koos oliiviõliga ning kuumuta natuke. Lisa üks pakk Food Studio Aasia puljongit (750ml) ja lase keema kuni porgand on pehme.

2Mikserda saumikseriga porgandid püreeks. Lisa 300-400ml kookospiima ja sega läbi. Kuumuta keemiseni ja serveeri! Võid puistata peale natuke musta pipart!

Vürtsikas kõrvitsa püreesupp

1Lõika 300g puhastatud kõrvitsat kuubikuteks. Aseta nad ahjuplaadile küpsetuspaberi peale ning vala peale natuke oliiviõli. Küpseta ahjus 200C juures umbes 10 minutit. Puhasta ja haki umbes 50g ingverit. Haki ka paar tšillikauna.

2Pane hakitud ingver ja tšillikaun potti koos oliiviõliga. Prae natuke ja lisa pakk Food Studio Kanapuljongit (750ml). Lisa küpsetatud kõrvitsatükid ning keeda nad pehmeks. Mikserda saumikseriga püreeks.

3Maitsesta soola ja pipraga, lase uuesti keema ja serveeri!

Kala-krevetisupp

1Haki 100g porru valget osa ja mõned seened. Pane potti natuke oliiviõli ning lisa hakitud porru ja seened. Prae natuke! Lisa pakk Food Studio Aasia puljongit (750ml). Lase keema ja lisa üks klots ramen nuudleid.

2Kui nuudlid on valmis, siis lisa 150g tükeldatud lõhefileed ja mõned tiigerkrevetisabad ning kuumuta keemiseni. Serveeri koos paari kõvaks keedetud munaga ning puista peale musta pipart!