Biifsteek-punase-veini-kastmega

Biifsteek punase veini kastmega

  • Meelepärast biifsteeki
  • FS Goods punase veini kastet
  • Meelepäraseid aedvilju
  • Toiduõli
  • Soola
  • Musta pipart
  • Soovi korral soja- või muud maitsekastet

Valmistamine: 

1) Eeltöötle aedviljad: näiteks kartul ja porgand keeda poolvalmis ja viiluta/tükelda, õrnemad aedviljad lõika lihtsalt väiksemaks. Kuumuta pannil pisut õli ja prae need siis tugeval kuumusel pidevalt segades kiirelt läbi. Maitsesta soola, pipra ja soovi korral näiteks sojakastmega.

2) Liha tarvis kuumuta pann, lisa tilk õli ning prae biifsteeke kas ükshaaval või paarikaupa nii, et külm liha ei jahutaks panni. Röstitud/praetud poolele lisa soola ja pipart.

3) Paralleelselt kuumuta kastmepotis veinikaste ja serveeri kõik komponendid koos maitsva praena.

 

 

 

 

Kastme valmistamine võib olla aeganõudev ning kohati ka keeruline. Õnneks sa ei pea enam neid ise tegema, sest meie kastmed on valmis kasutamiseks. 100% naturaalne ehk kasutatud ei ole ei säilitusaineid ega lõhna- ja maitsetugevdajaid. Kastmete põhjaks on kasutatud meie enda naturaalseid puljongeid, seega kaste on just selline nagu olema peab – ehe ja aus!