Hakklihalasagne Bechamel kastmega

  • 1 pakk hakkliha
  • 1 pakk FoodStudio koorest praekastet Bechamel
  • 1 purk FoodStudio Tomato&Cheese pastakastet
  • Lasagne lehti
  • Õli
  • Riivjuustu
  • Maitserohelist

Valmistamine:

  1. Kuumuta pann, lisa pisut õli
  2. Lisa hakkliha, prae läbi
  3. Lisa FoodStudio Tomato&Cheese pastakaste, kuumuta läbi.
  4. Määri ahjuvorm vähese õliga
  5. Vala vormi põhja FoodStudio koorest praekastet Bechamel, lisa järgmise kihina lasagnelehed, seejärel järgmise kihina Bechamel kaste, siis järgmise kihina hakklihakaste, siis järgmise kihina Bechamel kaste ja seejärel järgmise kihina lasagnelehed.
  6. Korda kihte veel samas järjekorras vastavat vormi kõrgusele ja enda soovile. Viimaseks kihiks jäta lasagnelehed.
  7. Küpseta ahjus 170 kraadi juures ca 30 minutit. Enne valmimist võta korraks välja, raputa peale riivjuustu, pane ahju tagasi ja lase juustul sulada.Serveerimisel võid soovi korral raputada peale maitserohelist.