Kartulid-kukeseenekastmega

Kartulid kukeseenekastmega

Valmistamine:

 

1) Keeda koorega kartulid soolaga maitsestatud vees. Kuumuta kukeseene koorekaste ja serveeri koos keedukartulite ja hapukurgiga.

Kastmed on toitude tähtsaks komponendiks, olles pakutavale roale krooniks, mille abil toidu välimust ja maitset rikastada. Meelepärast koorekastet on vahel keeruline valmistada, seega Food Studio kokad on sind sellest säästnud ning teinud ühe ehtsa ja koduse kukeseenekastme. See on valmistatud parimatest paladest, mida Eesti metsadel on pakkuda ja toob naeru suule igale kukeseenesõbrale. Ainuüksi esimene suutäis viib sind hetkega juba ammu tuttavatele maitserännakutele ning pakub naudingut erinevatele meeltele. Sina lisa vaid värskelt keedetud kartul ja hapukurk ning valmis ta ongi. Naudi!