kreveti-korvitsarisoto-kupsetatud-lohefileega

Kreveti-kõrvitsarisoto küpsetatud lõhefileega

Valmistamine:

  1. Kuumuta kastmepannil pisut õli. Lisa riis ja kuumuta pidevalt segades umbes 5 minutit. Lisa puljong ning jäta väikesel kuumusel kaane alla hauduma. Iga viie minuti järel sega hoogsalt risoto läbi. Kui riis on peaaegu valmis, lisa kõrvitsa-koorekaste. Sega paari minuti vältel hoogsalt, et roog jääks siidine. Lisa krevetid, sega läbi ning jäta väikesele kuumusele tõmbama.
  2. Vahepeal kui riis keeb, aseta kalafileed küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, maitsesta soola ja pipraga ning aseta neile peale killuke võid. Küpseta ahjus 180°C juures 5-10 minutit sõltuvalt fileede paksusest.
  3. Serveeri risoto koos lõhefileega.
Naturaalne puljong, mida oleme keetnud alati rohkem kui 12 tundi. Meie puljongid ei sisalda kunagi säilitusaineid ega lõhna- ja maitsetugevdajaid. Kasutame alati kvaliteetset toorainet. Oleme säästnud Sinu aega, et Sa ei peaks enam puljongit ise keetma. Kasuta igapäevastes roogades – supid, hautised, risotod, kastmed.
Kastmed on toitude tähtsaks komponendiks, olles pakutavale roale krooniks, mille abil toidu välimust ja maitset rikastada. Meelepärast koorekastet on vahel keeruline valmistada, seega Food Studio kokad on sind sellest säästnud ning teinud ühe ehtsa koorese pastakaste. Koorekaste pastale sobib imeliselt ükskõik, mis pastaga ning sobib nii kanaga kui kalaga.