Piprakastmega-ulekupsetatud-aedvilja-kana-vormiroog

Piprakastmega üleküpsetatud aedvilja-kana vormiroog

  • 3-4 kanafileed
  • Meelepäraseid aedvilju – porgand, paprika, suvikõrvits, herned jmt. Võid kasutada ka meelepärast külmutatud aedviljasega
  • 1 pakk Foodstudio pipra-koorekastet
  • Pisut õli praadimiseks
  • Soola ja pipart

Valmistamine:

  1. Lõika kanafileed vajadusel lapiti õhemaks ning võta neile värv kuumal pannil vähese õliga. Maitsesta soola ja pipraga.
  2. Puhasta aedviljad ning tükelda õhukesteks/peenikesteks viiludeks või ribadeks. Kui kasutad valmis segu, lase sel rahulikult sulada võimalusel külmkapis ning nõruta liigne vesi sõelal välja. Kuumuta aedviljad kuumal pannil vähese õliga kiirelt läbi.
  3. Laota aedviljad ahjuvormi põhja ning lao peale kanafileed. Vala peale pipra-koorekaste ning küpseta ahjus 180°C juures kuni kaste hakkab äärtest keema.
  4. Võid raputada peale riivjuustu.
Kastmed on toitude tähtsaks komponendiks, olles pakutavale roale krooniks, mille abil toidu välimust ja maitset rikastada. Meelepärast koorekastet on vahel keeruline valmistada, seega Food Studio kokad on sind sellest säästnud ning teinud ühe ehtsa koorese piprakastme. Piprakaste sobib imeliselt nii lihale kui ka kanale eraldi kastmena või miks ka mitte pastat teha.