Ratatouille-veinikastmega

Ratatouille veinikastmega

  • 2-3 paprikat (erinevat värvi)
  • 1 baklažaan
  • 1 suvikõrvits
  • Peotäis lillkapsa õisikuid
  • Mõned küüned küüslauku
  • Pisut õli praadimiseks
  • 1 pakk Foodstudio punase veini kastet
  • Soola ja pipart

Valmistamine:

  1. Puhasta aedviljad ja tükelda väiksemaks. Puhasta ja haki küüslauk. Kuumuta toorained kastmepannil või potipõhjas väheses õlis läbi. Lisa kaste ja hauta kaane all sobiva valmiduseni. Maitsesta soola ja pipraga.
  2. Ratatouille sobib kergeks eineks või lisandiks mis iganes kalale-lihale, sealhulgas grillitud toorainetele.
Kastme valmistamine võib olla aeganõudev ning kohati ka keeruline. Õnneks sa ei pea enam neid ise tegema, sest meie kastmed on valmis kasutamiseks. 100% naturaalne ehk kasutatud ei ole ei säilitusaineid ega lõhna- ja maitsetugevdajaid. Kastmete põhjaks on kasutatud meie enda naturaalseid puljongeid, seega kaste on just selline nagu olema peab – ehe ja aus!