seapraad-magushapu-punase-kapsa-ja-praekastmega

Seapraad magushapu punase kapsa ja praekastmega

  • Umbes 0,5 kg tükk sealiha
  • Soola
  • Veerand pead väiksemast punasest kapsast
  • 2 cm viil võid või sorts toiduõli
  • Pool klaasi FS Goods veisepuljongit või seapuljongit
  • Umbes 4 sl suhkrut
  • Sidrunimahla või tumedat palsamveiniäädikat
  • 1 pakk FS Goods Bechamel koorekastet
  • Lisandiks keedetud kartuleid

Valmistamine:

  1. Maitsesta lihatükk soolaga ja pane küpsetuskotti. Küpseta ahjus 170°C juures minimaalselt üks tund. Tükelda kapsas peenteks ribadeks.
  2. Kuumuta potipõhjas koos või või õliga läbi. Lisa suhkur ja kuumuta segades, kuni suhkur on sulanud. Lisa puljong ja sidrunimahl või äädikas. Hauta, kuni kapsas on valmis ning tekkinud vedelik enamuses aurustunud. Maitsesta vajadusel soolaga.
  3. Vala bešamell koorekaste väikesesse kastmepotti ning kuumuta.
  4. Serveeri liha ja kapsas koos keedetud kartulitega.
Naturaalne puljong, mida oleme keetnud alati rohkem kui 12 tundi. Meie puljongid ei sisalda kunagi säilitusaineid ega lõhna- ja maitsetugevdajaid. Kasutame alati kvaliteetset toorainet. Oleme säästnud Sinu aega, et Sa ei peaks enam puljongit ise keetma. Kasuta igapäevastes roogades – supid, hautised, risotod, kastmed.
Kastmed on toitude tähtsaks komponendiks, olles pakutavale roale krooniks, mille abil toidu välimust ja maitset rikastada. Meelepärast koorekastet on vahel keeruline valmistada, seega Food Studio kokad on sind sellest säästnud ning teinud ühe ehtsa valge põhikastme. Kasuta seaprae ja kartuli juures või arenda edasi – lisa seeni, ürte, hakitud keedumuna või hoopis praetud hakkliha, saades suurepärase koduse hakklihakastme.