Broilerifilee sidrunikastmes aedviljadega

  • Kaks peotäit erinevaid meelepäraseid aedvilju
  • 1 pakk FS Goods Lemon Sauce kastet
  • 2 broilerifileed
  • Pisut soola ja musta pipart
  • Pisut õli praadimiseks.

Valmistamine:

  1. Tükelda aedviljad meelepäraselt kuid nii, et kõvemad aedviljad nagu porgand, lillkapsas vmt. oleksid õhemad/väiksemad kui kiirelt küpsevad. Kuumuta pannil pisut õli ning prae üsna kõrgel kuumusel kiirelt kõik aedviljad. Lisa sidrunikaste ning kuumuta veel korra läbi.
  2. Kuumuta pannil pisut õli. Kiiremaks küpsemiseks lõika liiga paksud broilerifileed lapiti pooleks. Prae fileed ja maitsesta soola ja pipraga.
Kastmed on toitude tähtsaks komponendiks, olles pakutavale roale krooniks, mille abil toidu välimust ja maitset rikastada. Meelepärast kastet on vahel keeruline valmistada, seega Food Studio kokad on sind sellest säästnud ning teinud ühe ehtsa koorese sidrunikastme. Sidrunikaste sobib imeliselt nii kalale kui ka kanale eraldi kastmena või miks ka mitte pastat teha.