Uudiskirjaga liitumine õnnestus!

Midagi läks valesti! Vaata, et kõik väljad oleksid õigesti sisestatud.

Soovid teada meie tegemistest ning saada põnevaid retsepte?

Kreveti-kõrvitsarisoto küpsetatud lõhefileega

  • Kaks peotäit risotoriisi
  • Pisut toiduõli
  • Klaasitäis FS Goods kana- või kalapuljongit
  • Peotäis või kaks krevette
  • 1 pakk FS Goods Pumpkin Pasta Sauce kastet
  • Kaks portsjonit luudest puhastatud lõhefileed
  • Soola maitsestamiseks
  • Killuke võid küpsetamiseks

Valmistamine:

  1. Kuumuta kastmepannil pisut õli. Lisa riis ja kuumuta pidevalt segades umbes 5 minutit. Lisa puljong ning jäta väikesel kuumusel kaane alla hauduma. Iga viie minuti järel sega hoogsalt risoto läbi. Kui riis on peaaegu valmis, lisa pastakaste. Sega paari minuti vältel hoogsalt, et roog jääks siidine. Lisa krevetid, sega läbi ning jäta väikesele kuumusele tõmbama.
  2. Vahepeal kui riis keeb, aseta kalafileed küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, maitsesta soola ja pipraga ning aseta neile peale killuke võid. Küpseta ahjus 180°C juures 5-10 minutit sõltuvalt fileede paksusest.
  3. Serveeri risoto koos lõhefileega.