Küpsetatud lõhefilee sidrunispagettide ja aedviljadega

  • 1/4 pakki spagette
  • Pisut soola keetmiseks
  • 1 pakk FS Goods Lemon Sauce kastet
  • Kaks portsjonit luudest puhastatud lõhefileed
  • Pisut soola ja tükike võid maitsestamiseks
  • Kaks peotäit erinevaid meelepäraseid aedvilju
  • Pisut õli praadimiseks

Valmistamine:

  1. Kuumuta ahi 180°C juurde, aseta kalatükid küpsetuspaberile ning maitsesta soolaga. Pane killuke võid kumbagi kalatüki peale. Küpseta ahjus sõltuvalt kalatükkide paksusest 5-10 minutit.
  2. Keeda spagetid soolaga maitsestatud vees peaaegu valmis.
  3. Samal ajal tükelda aedviljad meelepäraselt kuid nii, et kõvemad aedviljad nagu porgand, lillkapsas vmt. oleksid õhemad/väiksemad kui kiirelt küpsevad. Kuumuta pannil pisut õli ning prae üsna kõrgel kuumusel kiirelt kõik aedviljad. Maitsesta soolaga.
  4. Valmis spagetid kurna, lisa sidrunikaste ning kuumuta segades läbi.
  5. Serveeri kõik kolm komponenti ühtse roana.
Kastmed on toitude tähtsaks komponendiks, olles pakutavale roale krooniks, mille abil toidu välimust ja maitset rikastada. Meelepärast kastet on vahel keeruline valmistada, seega Food Studio kokad on sind sellest säästnud ning teinud ühe ehtsa koorese sidrunikastme. Sidrunikaste sobib imeliselt nii kalale kui ka kanale eraldi kastmena või miks ka mitte pastat teha.