Uudiskirjaga liitumine õnnestus!

Midagi läks valesti! Vaata, et kõik väljad oleksid õigesti sisestatud.

Soovid teada meie tegemistest ning saada põnevaid retsepte?

Kukeseenepasta küpsetatud lõhefileega

  • 1/3 pakki meelepärast pastat
  • 1 pakk FS Goods kukeseenekastet
  • Pisut soola keetmiseks.
  • Kaks portsjonit luudest puhastatud lõhefileed
  • Soola, musta pipart ja killuke võid

Valmistamine:

  1. Keeda spagetid soolaga maitsestatud vees peaaegu valmis. Vahepeal aseta kalafileed küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, maitsesta soola ja pipraga ning aseta neile peale killuke võid.
  2. Küpseta ahjus 180°C juures 5-10 minutit sõltuvalt fileede paksusest. Valmis spagetid kurna, lisa seenekaste ning kuumuta segades läbi.
  3. Serveeri pasta koos ahjukalaga.
Kastmed on toitude tähtsaks komponendiks, olles pakutavale roale krooniks, mille abil toidu välimust ja maitset rikastada. Meelepärast kastet on vahel keeruline valmistada, seega Food Studio kokad on sind sellest säästnud ning teinud ühe ehtsa ja koduse kukeseene kastme. See on valmistatud parimatest paladest, mida Eesti metsadel on pakkuda ja toob naeru suule igale kukeseenesõbrale. Ainuüksi esimene suutäis viib sind hetkega juba ammu tuttavatele maitserännakutele ning pakub naudingut erinevatele meeltele. Sina lisa vaid värskelt keedetud kartul ja hapukurk ning valmis ta ongi. Naudi!