Uudiskirjaga liitumine õnnestus!

Midagi läks valesti! Vaata, et kõik väljad oleksid õigesti sisestatud.

Soovid teada meie tegemistest ning saada põnevaid retsepte?

Pelmeenid kukeseenekastmega

  • 1 pakk meelepäraseid pelmeene
  • 1 pakk FS Goods kukeseenekastet
  • Pisut soola keetmiseks

Valmistamine:

  1. Keeda pelmeenid soolaga maitsestatud vees valmis. Kurna keeduvesi ja lisa FS Goods kukeseenekaste.
  2. Kuumuta tasasel tulel vahel segades, kuni kaste on kuum.
  3. Serveerides võid lisada veskist musta pipart.

 

Kastmed on toitude tähtsaks komponendiks, olles pakutavale roale krooniks, mille abil toidu välimust ja maitset rikastada. Meelepärast kastet on vahel keeruline valmistada, seega Food Studio kokad on sind sellest säästnud ning teinud ühe ehtsa ja koduse kukeseene kastme. See on valmistatud parimatest paladest, mida Eesti metsadel on pakkuda ja toob naeru suule igale kukeseenesõbrale. Ainuüksi esimene suutäis viib sind hetkega juba ammu tuttavatele maitserännakutele ning pakub naudingut erinevatele meeltele. Sina lisa vaid värskelt keedetud kartul ja hapukurk ning valmis ta ongi. Naudi!