Uudiskirjaga liitumine õnnestus!

Midagi läks valesti! Vaata, et kõik väljad oleksid õigesti sisestatud.

Soovid teada meie tegemistest ning saada põnevaid retsepte?

Seapraad magushapu punase kapsa ja praekastmega

  • Umbes 0,5 kg tükk sealiha
  • Soola
  • Veerand pead väiksemast punasest kapsast
  • 2 cm viil võid või sorts toiduõli
  • Pool klaasi FS Goods veise- või seapuljongit
  • Umbes 4 sl suhkrut
  • Sidrunimahla või tumedat palsamveiniäädikat
  • 1 pakk FS Goods Bechamel kastet
  • Lisandiks keedetud kartuleid

Valmistamine:

  1. Maitsesta lihatükk soolaga ja pane küpsetuskotti. Küpseta ahjus 170°C juures minimaalselt üks tund. Tükelda kapsas peenteks ribadeks.
  2. Kuumuta potipõhjas koos või või õliga läbi. Lisa suhkur ja kuumuta segades, kuni suhkur on sulanud. Lisa puljong ja sidrunimahl või äädikas. Hauta, kuni kapsas on valmis ning tekkinud vedelik enamuses aurustunud. Maitsesta vajadusel soolaga.
  3. Vala kaste väikesesse kastmepotti ning kuumuta.
  4. Serveeri liha ja kapsas koos keedetud kartulitega.
Kastmed on toitude tähtsaks komponendiks, olles pakutavale roale krooniks, mille abil toidu välimust ja maitset rikastada. Meelepärast kastet on vahel keeruline valmistada, seega Food Studio kokad on sind sellest säästnud ning teinud ühe ehtsa valge põhikastme. Kasuta seaprae ja kartuli juures või arenda edasi – lisa seeni, ürte, hakitud keedumuna või hoopis praetud hakkliha, saades suurepärase koduse hakklihakastme.