Uudiskirjaga liitumine õnnestus!

Midagi läks valesti! Vaata, et kõik väljad oleksid õigesti sisestatud.

Soovid teada meie tegemistest ning saada põnevaid retsepte?

Spinatikaste spagettide ja kanaga

  • 1/3 pakki spagette
  • Pisut soola keetmiseks
  • 1 pakk FS Goods Bechamel Sauce kastet
  • 3-4 klotsi külmutatud spinatit
  • 1 cm viil võid
  • 1-2 broilerifileed
  • Soovi korral peotäis mõnda pähkli- ja/või seemnesegu

Valmistamine:

  1. Võta paar tundi enne kasutamist spinatiklotsid tavalisse külmkappi või lihtsalt toaremperatuurile sulama.
  2. Keeda spagetid soolaga maitsestatud vees peaaegu valmis. Samal ajal tükelda broilerifilee väiksemaks, kuumuta kastmepannis või ning pruunista broileritükke seal. Kui toorest liha enam näha ei ole, lisa sulanud spinat, millest oled eelnevalt liigse vee välja pigistanud ning kuumuta korra kõik koos läbi.
  3. Lisa FS Goods Bechamel kaste ning kuumuta keemiseni. Kui spagetid on valmis, kurna need ja lisa kastmepannil olevasse spinati-kana-kastmesegusse.
  4. Kuumuta veel korral läbi ning sega juurde soovikohane seemnesegu ja/või lisa veskist pisut musta pipart.
Kastmed on toitude tähtsaks komponendiks, olles pakutavale roale krooniks, mille abil toidu välimust ja maitset rikastada. Meelepärast kastet on vahel keeruline valmistada, seega Food Studio kokad on sind sellest säästnud ning teinud ühe ehtsa valge põhikastme. Kasuta seaprae ja kartuli juures või arenda edasi – lisa seeni, ürte, hakitud keedumuna või hoopis praetud hakkliha, saades suurepärase koduse hakklihakastme.