chilli-con-carne-fsgoods-vodkasauce-pastakaste

Chilli con carne

  • 1 purk FS Goods Vodka Sauce pastakastet
  • 300 g hakkliha
  • 1 purk punased oad
  • 1 sibul
  • 2 küüslauguküünt
  • Maitsestamiseks: sool, pipar, vürtsköömen, pune ja paprika maitseaine
  • Võid praadimiseks

Valmistamine:

  1. Originaalsesse chilli con carnesse läheb paprika ja tšilli, kuid asenda need FS Goods Vodka Sauce pastakastmega. Prae tükeldatud sibul ja küüslauk võis ning maitsesta soola, pipra, vürtsköömne, pune ja paprika maitseainega. 
  2. Pruunista kõrgemal temperatuuril hakkliha mõlemalt poolt ning seejärel prae keskmisel tulel läbi ja maitsesta. Nii ehmatab kuumus mahlad kinni ja hakkliha ei tule liiga kuiv.
  3. Vala peale pastakaste ja samal purgitäis vett. Jäta veidi podisema ning seejärel lisa nõrutatud oad ning ongi valmis.
  4. Serveeri näiteks riisiga.