Uudiskirjaga liitumine õnnestus!

Midagi läks valesti! Vaata, et kõik väljad oleksid õigesti sisestatud.

Soovid teada meie tegemistest ning saada põnevaid retsepte?

Ahjus üleküpsetatud caprese pastavorm mozzarella, basiiliku ja tomatikastmega

Kogus: neljale

  • 300 g linguine või fettuccine pastat
  • 1 purgitäis FS Goods Itaalia pastakastet tomati ja basiilikuga (FS Goods Tomato&Basil)
  • 250 g mozzarella juustu
  • Paar peotäit basiilikut
  • 200 g kirsstomateid, poolitatuna
  • Riivitud parmesani juustu
  • Oliiviõli
  • Soola ja pipart

Valmistamine:

  1. Keeda pasta soolaga maitsestatud vees umbes minuti-paarijagu vähem, kui pakendil märgitud keetmisaeg.
  2. Kurna ja sega FS Goodsi basiiliku- ja tomati pastakastmega ja poolitatud kirsstomatitega. 
  3. Tõsta pool pastakogusest ahjuvormi. Puista sinna vahele tükeldatud mozzarellat, basiilikut ja riivitud parmesani. Tõsta peale ülejäänud pasta ja säti sinna peale ülejäänud mozzarella ja lisa ka riivitud paremesani. 
  4. Nirista peale oliiviõli ja tõsta eelkuumutatud ahju grillelemendi alla umbes 5-7 minutiks, kuni juust on sulanud. Ära üle küpseta. 
  5. Tõsta vorm ahjust, puista peale veel värsket basiilikut, nirista oliiviõli ning viimistle värskelt jahvatatud musta pipraga. Serveeri kohe. 

Orginaalretsepti link

Naturaalsed pastakastmed, mis on valmistatud parimatest Itaalia toorainetest ning Itaalia hingega. Kasutatud ei ole ei säilitusained ega lõhna- ja maitsetugevdajaid. Kastmetesse pole lisatud ka vett, seega kaste on just õige konsistentsiga. Sobib väga hästi erinevataks pastaroogadeks ning pitsale.