Uudiskirjaga liitumine õnnestus!

Midagi läks valesti! Vaata, et kõik väljad oleksid õigesti sisestatud.

Soovid teada meie tegemistest ning saada põnevaid retsepte?

Penne pasta arrabiata kastme ja küüslaugukrevettidega

Kogus: neljale

  • 300 g penne pastat
  • 1 purk FS Goods Arrabbiata pastakastet 
  • 3-4 küüslauguküünt, hakituna
  • 400 g tooreid hiidkreveti sabasid
  • Oliiviõli
  • Värsket hakitud peterselli
  • Soola ja pipart
  • Sidrunimahla

Valmistamine:

  1. Keeda pasta vastavalt pakendi juhistele. Kurna ja tõsta kõrvale. Jäta veidi pastakeedu vedelikku alles.  
  2. Kuumuta pannil keskmisel kuumusel oliiviõli ja kuumuta küüslauku kiirelt mõnikümmend sekundit. Lisa siis pannile hiidkreveti sabad ja prae mõlemalt poolt läbi kuni krevetid on värvi muutnud. Ära üle küpseta. Maitsesta soola, pipra ja sidrunimahlaga. 
  3. Sega krevetid arrabiata kastmega ja puista kastme sisse ka värsket hakitud peterselli. Sega eelnevalt keedetud pastaga. Vajadusel lisa ka pastakeeduvett, kui pasta liiga kuivaks tõmbub. 
  4. Serveerides viimistle värskelt jahvatatud musta pipra ja sidrunimahlaga. Serveeri kohe. 
Naturaalsed pastakastmed, mis on valmistatud parimatest Itaalia toorainetest ning Itaalia hingega. Kasutatud ei ole ei säilitusained ega lõhna- ja maitsetugevdajaid. Kastmetesse pole lisatud ka vett, seega kaste on just õige konsistentsiga. Sobib väga hästi erinevataks pastaroogadeks ning pitsale.