Kanarisotto seente ja köögiviljadega

 

  • Riis (pruun, punane või must)

  • Broilerifilee (kanafilee)

  • Või (rasva 82%)

  • Parmesani juust (rasva 30%)

  • FS Goods kanapuljong

  • Šampinjon

  • Paprika

  • Punane sibul (valikuline)

  • Sool (meresool või värviline)

  • Küüslauguküüs (valikuline)

  • Pipar

  • Vesi

Valmistamine:

  1. Pruunista pannil natukeses võis tükeldatud kanafilee, paprika, seened ja küüslauk. Tõsta kõrvale. 
  2. Seejärel kuumuta pannil võis hakitud sibul ning lisa juurde riis. Sega läbi. 
  3. Seejärel vala peale puljong ja hauta pidevalt segades ja puljongit juurde valades kuni riis on pehme. Vajadusel võid juurde lisada ka vett. 
  4. Riisi valmides lisa juurde eelnevalt pruunistatud köögiviljad ja kana. 
  5. Soovi korral maitsesta soola ja pipraga. 
  6. Serveerides riivi peale parmesani juustu, mille võid soovi korral ja risotto sisse segada.