Suitsukala-pureesupp-fsgoods-kalapuljong

Suitsukala püreesupp

  • 500 g kõrvitsat
  • 1 porgand
  • 1 sibul
  • 1 bataat
  • 100 g külm- või kuumsuitsukala
  • 750 ml pakk FS Goods kalapuljongit
  • tilli
  • oliivi õli

 

Valmistamine:

  1. Puhasta juurviljad ja lõika kuubikuteks. Pane küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja rösti 200-kraadises ahjus umbes pool tundi, kuni juurviljad on peaaegu pehmed.
  2. Samal ajal kuumuta puljong keemiseni. Tõsta pehmenenud juurviljad puljongisse ja lisa suitsukala. Keeda veel mõni minut ja eemalda pott tulelt.
  3. Püreesta saumikseriga või blenderiga supp siidiseks.
  4. Serveerides nirista peale oliiviõli.

 

Naturaalne puljong, mida oleme keetnud alati rohkem kui 12 tundi. Meie puljongid ei sisalda kunagi säilitusaineid ega lõhna- ja maitsetugevdajaid. Kasutame alati kvaliteetset toorainet. Oleme säästnud Sinu aega, et Sa ei peaks enam puljongit ise keetma. Kasuta igapäevastes roogades – supid, hautised, risotod, kastmed.