veiselihahautis-fsgoods-aasiapuljong

Veiselihahautis

  • 750 ml FS Goods Aasia puljongit
  • 400 g veiseliha
  • 2 porgandit
  • 1 sibul
  • 1 spl majoneesi
  • 200 ml piima (teeb hautise vedelamaks ja mahedamaks)
  • Võid praadimiseks

Valmistamine:

  1. Pruunista tükeldatud sibul, porgand ja liha võis ning maitsesta soolaga. Vala peale puljong ja jäta paariks tunniks podisema.
  2. Kui liha on pehmeks podisenud, siis lisa majonees ja soovi korral sorts piima. Maitse, kas vajab veel soola või on ideaalne.
  3. Serveeri keedukartuliga. 

 

 

 

Naturaalne puljong, mida oleme keetnud alati rohkem kui 12 tundi. Meie puljongid ei sisalda kunagi säilitusaineid ega lõhna- ja maitsetugevdajaid. Kasutame alati kvaliteetset toorainet. Oleme säästnud Sinu aega, et Sa ei peaks enam puljongit ise keetma. Kasuta igapäevastes roogades – supid, hautised, risotod, kastmed.