Uudiskirjaga liitumine õnnestus!

Midagi läks valesti! Vaata, et kõik väljad oleksid õigesti sisestatud.

Soovid teada meie tegemistest ning saada põnevaid retsepte?

Aasiapärane supp kitsemamplitega

Kogus: neljale

  • 750 ml FS Goods Aasia puljongit 
  • 3-4 peotäit peotäit värskeid või omas mahlas külmutatud kitsemampleid
  • 250 g (kaks väikest pead) paksoid
  • 1 porgand
  • 70 g aasiapäraseid nuudleid (kasutasin pruuni riisi nuudleid)
  • rohelist sibulat

Valmistamine:

  1. Kuumuta puljong keema. Lisa seened. Suuremad seenetükid lõika vajadusel enne väiksemaks. Keeda 5 minutit. 
  2. Lõika paksoilt alumised mahlakamad heledad varreosad ja tükelda need. Rohelised ülemised leheosad jäta terveks. Kui lehed on väga suured, võid need veidi väiksemaks lõigata või rebida. 
  3. Ribasta porgand juurviljalõikuriga või lõika noaga peenikesteks tikkudeks.
  4. Lisa supile heledad paksoitükid ja keeda paar minutit. Nüüd lisa nuudlid, paksoi rohelised lehed ja porganditikud. Keeda veel 3-5 minutit, kuni nuudlid on pehmed (vaata nuudlipaki pealt, kui kaua su nuudlite valmimiseks aega kulub). Ja ongi valmis! 
  5. Süüa oleks kõige õigem kohe, muidu muutuvad nuudlid ja aedviljad liiga pehmeks. Puista supile serveerimisel veel hakitud rohelist sibulat.

Orginaalretsepti link