Avokaado-maisisupp krevettidega

Kogus: neljale

  • 1 sibul
  • 3 sl oliiviõli
  • 350 g konserveeritud maisiterasid
  • u 0,7 l FS Goods aedviljapuljongit 
  • 2 avokaadot
  • pool tšillikauna või tšillihelbeid
  • 350 g krevette
  • soola
  • serveerimiseks maisiterasid, punast sibulat, avokaadolõike, tšillihelbeid, värsket koriandrit

Valmistamine:

  1. Vala puljong potti kuumenema. Haki sibul. Kuumuta pannil 1 sl oliiviõli. Prae sibul madalal kuumusel segades klaasjaks, u 7 minutit. Tõsta sibulad potti kuuma puljongisse, lisa mais. Keeda 5 minutit. Tõsta pliidilt.
  2. Lisa kahe avokaado viljaliha ja tšilli. Püreesta supp. Maitsesta soolaga. Kui supp tundub liiga paks, lisa veidi puljongit.
  3. Kuumuta pannil 2 sl oliiviõli ja voki krevetid selles kiirelt mõlemalt poolt läbi. 
  4. Tõsta supp taldrikusse ja aseta peale krevetid. Kaunista ja serveeri.

Orginaalretsepti link

Naturaalne puljong, mida oleme keetnud alati rohkem kui 12 tundi. Meie puljongid ei sisalda kunagi säilitusaineid ega lõhna- ja maitsetugevdajaid. Kasutame alati kvaliteetset toorainet. Oleme säästnud Sinu aega, et Sa ei peaks enam puljongit ise keetma. Kasuta igapäevastes roogades – supid, hautised, risotod, kastmed.