Uudiskirjaga liitumine õnnestus!

Midagi läks valesti! Vaata, et kõik väljad oleksid õigesti sisestatud.

Soovid teada meie tegemistest ning saada põnevaid retsepte?

Avokaado-maisisupp krevettidega

Kogus: neljale

  • 1 sibul
  • 3 sl oliiviõli
  • 350 g konserveeritud maisiterasid
  • u 0,7 l FS Goods aedviljapuljongit 
  • 2 avokaadot
  • pool tšillikauna või tšillihelbeid
  • 350 g krevette
  • soola
  • serveerimiseks maisiterasid, punast sibulat, avokaadolõike, tšillihelbeid, värsket koriandrit

Valmistamine:

  1. Vala puljong potti kuumenema. Haki sibul. Kuumuta pannil 1 sl oliiviõli. Prae sibul madalal kuumusel segades klaasjaks, u 7 minutit. Tõsta sibulad potti kuuma puljongisse, lisa mais. Keeda 5 minutit. Tõsta pliidilt.
  2. Lisa kahe avokaado viljaliha ja tšilli. Püreesta supp. Maitsesta soolaga. Kui supp tundub liiga paks, lisa veidi puljongit.
  3. Kuumuta pannil 2 sl oliiviõli ja voki krevetid selles kiirelt mõlemalt poolt läbi. 
  4. Tõsta supp taldrikusse ja aseta peale krevetid. Kaunista ja serveeri.

Orginaalretsepti link