Uudiskirjaga liitumine õnnestus!

Midagi läks valesti! Vaata, et kõik väljad oleksid õigesti sisestatud.

Soovid teada meie tegemistest ning saada põnevaid retsepte?

Borš punaste ubadega

Kogus: kaheksale

  • 1 sibul
  • 2 küüslauguküünt
  • 2 sellerivart
  • 3 sl oliiviõli
  • 1,5 l FS Goods aedviljapuljongit 
  • 2 porgandit
  • pool väiksemat värsket kapsast
  • 4 väiksemat värsket kartulit
  • 400 g keedetud ja riivitud peeti - vali need ka võimalusel värsked
  • 400 grammine konserv punaseid ube (ube u 250 g)
  • peoga maitserohelist: tilli, peterselli, rohelist sibulat
  • soola

Valmistamine:

  1. Haki sibul. Vajuta küüslauguküüned noa lapiku küljega lamedaks, haki. Tükelda sellerivarred. Kuumuta pannil oliiviõli ja puista sinna ka sibul, küüslauk ja seller. 
  2. Prae madalal kuumusel (teisisõnu passeeri) aeg-ajalt segades umbes 7 minutit - kuni köögiviljad hakkavad pehmenema ja sibul läbipaistvaks muutuma. Hoidu pruunistamisest.
  3. Vala puljong potti ja kuumuta keema. Vala hulka pannisisu. Tükelda porgand, kapsas ja kartul. Lisa potti. Keeda u 15 minutit, kuni köögiviljad on pehmed. 
  4. Nõruta oad ja pese sõelal. Lisa peet ja oad supile ja kuumuta korraks keema. Maitse suppi ja lisa vajadusel soola. 
  5. Puista lõpuks hulka peotäis hakitud maitserohelist.

Orginaalretsepti link

Naturaalne puljong, mida oleme keetnud alati rohkem kui 12 tundi. Meie puljongid ei sisalda kunagi säilitusaineid ega lõhna- ja maitsetugevdajaid. Kasutame alati kvaliteetset toorainet. Oleme säästnud Sinu aega, et Sa ei peaks enam puljongit ise keetma. Kasuta igapäevastes roogades – supid, hautised, risotod, kastmed.