Hapuoblikasupp kartuli ja munaga

Kogus: neljale

  • u 4 kartulit
  • kaks peotäit hapuoblikaid
  • 0,5 l FS Goods kanapuljongit
  • 3 keedetud muna
  • Soola

Valmistamine:

  1.  Lõika kartulid kuubikuteks. Pese hapuoblikad. Pikemad varred võid eemaldada. Kuumuta puljong keema ja lisa kartulid. Keeda pehmeks, selleks kulub 10-15 minutit. 
  2. Lisa hulka väiksemaks hakitud hapuoblikad ja keeda veel paar minutit. Maitsesta vajadusel soolaga.
  3. Haki keedetud munad ja tõsta enne söömist supile.
  4. Supp maitseb hea nii soojalt kui ka külmalt.

P.S. Kui sul satub olema suitsusinki, siis singitükikesed sobivad selle supi sisse lisandina samuti suurepäraselt.

Orginaalretsepti link

Naturaalne puljong, mida oleme keetnud alati rohkem kui 12 tundi. Meie puljongid ei sisalda kunagi säilitusaineid ega lõhna- ja maitsetugevdajaid. Kasutame alati kvaliteetset toorainet. Oleme säästnud Sinu aega, et Sa ei peaks enam puljongit ise keetma. Kasuta igapäevastes roogades – supid, hautised, risotod, kastmed.