Uudiskirjaga liitumine õnnestus!

Midagi läks valesti! Vaata, et kõik väljad oleksid õigesti sisestatud.

Soovid teada meie tegemistest ning saada põnevaid retsepte?

Karulaugu ja valge oa supp

Kogus: ühele

  • 1 purk valgeid ube (400 g , millest ube 240 g)
  • 350 ml FS Goods kanapuljongit
  • suur peotäis (u 60 g) karulauku
  • maitsestamiseks: 1 sl sidrunimahla, soola, pipart, oliiviõli
  • lisaks: röstitud seemneid, krõbedaks praetud peekonit, parmesanilaaste, krutoone vm meelepärast

Valmistamine:

  1. Nõruta oad vedelikust. Tõsta potti koos kanapuljongi ja veidi väiksemaks tükeldatud karulauguga. Lisa ka veidi soola, sest valged oad tõmbavad puljongi soolasust kõvasti tagasi. Keeda u 5 minutit. Püreesta. Maitse suppi ja lisa vajadusel soola. Lisa ka musta pipart ja sidrunimahla.
  2. Tõsta supp taldrikusse ja lisa omale meelepärast: pildil olevale supile lisati nt sortsuke oliiviõli, röstitud kõrvitsaseemned, karulauguõied ja viiluke krõbedat peekonit.

Orginaalretsepti link