Kevadine kikerherne-spinatisupp

Kogus: kahele

  • 3 rohelise sibula vart
  • 1 spl õli praadimiseks
  • 1 purk kikerherneid
  • 350 ml FS Goods kanapuljongit
  • 350 g spinatit
  • 0,5 sidruni mahl
  • Soola
  • Serveerimiseks 100 g fetat

Valmistamine:

  1. Tükelda sibul ning viska see õli ja sutsukese soolaga poti põhja keskmisel kuumusel praadima kuni sibul sutsu pehmeneb. Kulub ehk paar minutit.
  2. Samal ajal haki spinat. Jämedama varreosa jupid viska kohe potti, õrnemad lehed jäta veel ootama.
  3. Siis viska juurde kikerherned ning puljong, tõsta kuumust ja lase keema tõusta.
  4. Lisa potti ka hakitud spinatilehed ning kuumuta veel paar minutit kuni lehed kokku vajuvad.
  5. Siis tõsta pott tulelt ning surista saumikseriga kõik ühtlaselt siidiseks supiks.
  6. Pigista sisse esialgu veerandi sidruni mahl. Maitse suppi, otsusta, kas on vaja soola või veel sidrunit lisada ning käitu vastavalt.
  7. Serveerimisel pudista peale mõnusalt soolakat fetat.

Orginaalretsepti link

Naturaalne puljong, mida oleme keetnud alati rohkem kui 12 tundi. Meie puljongid ei sisalda kunagi säilitusaineid ega lõhna- ja maitsetugevdajaid. Kasutame alati kvaliteetset toorainet. Oleme säästnud Sinu aega, et Sa ei peaks enam puljongit ise keetma. Kasuta igapäevastes roogades – supid, hautised, risotod, kastmed.