Uudiskirjaga liitumine õnnestus!

Midagi läks valesti! Vaata, et kõik väljad oleksid õigesti sisestatud.

Soovid teada meie tegemistest ning saada põnevaid retsepte?

Külm peedisupp keefiriga

Kogus: kuuele

  • 3-4 keskmise suurusega peeti, 
  • 2 lühikest kurki kurki
  • 6 keedetud muna
  • 6 dl keefirit
  • 750 ml FS Goods aedviljapuljongit 
  • 3 rohelist sibulat
  • sidrunimahla
  • hakitud värsket tilli ja rohelist sibulat
  • soola, pipart, suhkrut ja veiniäädikat

Valmistamine:

  1. Keeda koorimata peete kuni need on pehmed, jahuta ja koori. Teine võimalus on küpsetada peete ahjus kas kaanega savipotis või fooliumi sees kuni need on pehmed (sõltuvalt peedi suurusest ca 45-60 minutit). Jahuta ja koori. 
  2. Haki peet ja kurk. Haki munad. Sega potis kokku puljong, keefir, hakitud peet ja suurem osa hakitud kurgist ning munast. Maitsesta supp soola, pipra, suhkru ja veiniäädikaga, kuni magusa-hapu soolase tasakaal on paigas. Hoia serveerimiseni jahedas. 
  3. Serveerides tõsta suppi kas kaussi või purkidesse, puista peale hakitud muna ja kurki ning ohtralt värsket tilli. Serveeri jahutatuna.

Orginaalretsepti link