Uudiskirjaga liitumine õnnestus!

Midagi läks valesti! Vaata, et kõik väljad oleksid õigesti sisestatud.

Soovid teada meie tegemistest ning saada põnevaid retsepte?

Küüslauguga hautatud võioad

Kogus: kahele

  • 400 g purk mahedaid võiube vees 
  • 1 sibul, hakituna
  • 3 küüslauguküünt, hakituna
  • 2 dl FS Goods aedviljapuljongit 
  • jahvatatud vürtsköömneid 
  • jahvatatud paprikapulbrit
  • paar viilu sidrunit
  • mõned oksad tüümiani
  • oliiviõli
  • soola ja pipart

Valmistamine:

  1. Kuumuta pannil keskmisel kuumusel oliiviõli ning kuumuta hakitud sibulat mõned minutid. Lisa siis küüslauk ja hauta veel veidi aega. 
  2. Kurna võioad ja loputa külma veega. Lisa pannile võioad, aedviljapuljong, vürtsköömned ja paprika ning paar sidruniviilu. 
  3. Lase keema tõusta ja hauta siis vaiksel kuumusel ca 20 minutit, kuni vedelik on pannilt aurustunud. 
  4. Maitsesta soola, pipra ja värske tüümianiga. 
  5. Serveerides võid puistata peale veel täiendavalt jahvatatud paprikat. Serveeri kas kõrvalroana või ka röstitud leival või saial. Parim soojana. 

Orginaalretsepti link