Läätsesupp

  • 1 sibul
  • 1 tl oliiviõli
  • 1 tl vürtsköömneid (jahvatatud)
  • 2 porgandit (keskmist, kuubikuteks hakitud)
  • 200 g kuivatatud läätsesid (nt Nurgaanik läätsed)
  • 750 ml FS Goods aedviljapuljongit

Valmistamine:

  1. Koori ja haki sibul ning lisa potti koos õliga. Lisa köömned ja kuumuta, kuni sibul on kergelt pehme. Seejärel lisa porgandid ja sega.
  2. Järgmisena lisa läätsed ja sega teiste köögiviljadega. Lõpuks lisa puljong. Kuumuta keemiseni, siis vähenda kuumust, kata pott kaanega ja lase podiseda, kuni läätsed on valmis (nad peaksid olema pehmed).
  3. Võta pott tulelt ja püreesta saumikseriga otse potis. Kui sul ei ole saumikserit, vala supp blenderisse ning püreesta, kuni supp on ühtlane ja kreemjas.
  4. Serveeri kaussides ning kaunista.

Orginaalretsepti link

Naturaalne puljong, mida oleme keetnud alati rohkem kui 12 tundi. Meie puljongid ei sisalda kunagi säilitusaineid ega lõhna- ja maitsetugevdajaid. Kasutame alati kvaliteetset toorainet. Oleme säästnud Sinu aega, et Sa ei peaks enam puljongit ise keetma. Kasuta igapäevastes roogades – supid, hautised, risotod, kastmed.