Lehtkapsapüreesupp

Kogus: neljale

  • 2 sl oliiviõli või võid
  • 1 sibul
  • 1 porru
  • 3 küüslauguküünt
  • 2-3 vart rohelist sibulat
  • 750 ml FS Goods aedviljapuljongit
  • 200 g lehtkapsast
  • 100 g spinatit
  • 1 purk (400 g) valgeid konservube
  • 1 sl sidrunimahla

Valmistamine:

  1. Koori sibul ja küüslauguküüned, haki peenemaks. Lõika porru valge osa ribadeks. Loputa spinat ja lehtkapsas. Eemalda lehtkapsa varred ja haki peenemaks.
  2. Kuumuta poti põhjas õli ja passeri selles hakitud sibulat, küüslauku ja porrut. Kalla peale puljong ja lase keema. Nõruta ja loputa oad.
  3. Lisa puljongisse oad, lehtkapsas, spinat ja roheline sibul.
  4. Lase korraks keema tõusta ja püreesta sauseguriga.

Orginaalretsepti link

Naturaalne puljong, mida oleme keetnud alati rohkem kui 12 tundi. Meie puljongid ei sisalda kunagi säilitusaineid ega lõhna- ja maitsetugevdajaid. Kasutame alati kvaliteetset toorainet. Oleme säästnud Sinu aega, et Sa ei peaks enam puljongit ise keetma. Kasuta igapäevastes roogades – supid, hautised, risotod, kastmed.