Uudiskirjaga liitumine õnnestus!

Midagi läks valesti! Vaata, et kõik väljad oleksid õigesti sisestatud.

Soovid teada meie tegemistest ning saada põnevaid retsepte?

Lehtkapsapüreesupp

Kogus: neljale

  • 2 sl oliiviõli või võid
  • 1 sibul
  • 1 porru
  • 3 küüslauguküünt
  • 2-3 vart rohelist sibulat
  • 750 ml FS Goods aedviljapuljongit
  • 200 g lehtkapsast
  • 100 g spinatit
  • 1 purk (400 g) valgeid konservube
  • 1 sl sidrunimahla

Valmistamine:

  1. Koori sibul ja küüslauguküüned, haki peenemaks. Lõika porru valge osa ribadeks. Loputa spinat ja lehtkapsas. Eemalda lehtkapsa varred ja haki peenemaks.
  2. Kuumuta poti põhjas õli ja passeri selles hakitud sibulat, küüslauku ja porrut. Kalla peale puljong ja lase keema. Nõruta ja loputa oad.
  3. Lisa puljongisse oad, lehtkapsas, spinat ja roheline sibul.
  4. Lase korraks keema tõusta ja püreesta sauseguriga.

Orginaalretsepti link