Lillkapsariisi salat

Kogus: kolmele

  • 1 lillkapsas
  • 350 ml FS Goods kanapuljongit
  • 2 küüslauguküünt
  • 200 g edamame ube (külmutatud)
  • 50 g kuivatatud jõhvikid
  • lehtkapsast
  • rohelist sibulat
  • soolatud maapähkled
  • soola
  • värskelt jahvatud pipart

Valmistamine:

  1. Tükelda lillkapsas hästi peeneks. Hea on seda teha köögikombainiga riivides. Pane potti või pannile lillkapsapuru, lisa puljong ja lase keema. Alanda kuumust. Keeda kuni puljong on imendunud, selleks kulub kõige rohkem 5 minutit.
  2. Lisa hakitud küüslauk. Eemalda lehtkapsalt roots ja haki väiksemaks, lisa lillkapsale, puista juurde kuivatatud jõhvikad ja külmutatud oad. Kuumuta mõned minutid. Maitsesta soola ja pipraga.
  3. Serveerimisel lisa hakitud roheline sibul ja maapähklid.
  4. Paku iseseisva sooja salatina või liharoa lisandina.

Orginaalretsepti link

Naturaalne puljong, mida oleme keetnud alati rohkem kui 12 tundi. Meie puljongid ei sisalda kunagi säilitusaineid ega lõhna- ja maitsetugevdajaid. Kasutame alati kvaliteetset toorainet. Oleme säästnud Sinu aega, et Sa ei peaks enam puljongit ise keetma. Kasuta igapäevastes roogades – supid, hautised, risotod, kastmed.