Uudiskirjaga liitumine õnnestus!

Midagi läks valesti! Vaata, et kõik väljad oleksid õigesti sisestatud.

Soovid teada meie tegemistest ning saada põnevaid retsepte?

Lillkapsariisi salat

Kogus: kolmele

  • 1 lillkapsas
  • 350 ml FS Goods kanapuljongit
  • 2 küüslauguküünt
  • 200 g edamame ube (külmutatud)
  • 50 g kuivatatud jõhvikid
  • lehtkapsast
  • rohelist sibulat
  • soolatud maapähkled
  • soola
  • värskelt jahvatud pipart

Valmistamine:

  1. Tükelda lillkapsas hästi peeneks. Hea on seda teha köögikombainiga riivides. Pane potti või pannile lillkapsapuru, lisa puljong ja lase keema. Alanda kuumust. Keeda kuni puljong on imendunud, selleks kulub kõige rohkem 5 minutit.
  2. Lisa hakitud küüslauk. Eemalda lehtkapsalt roots ja haki väiksemaks, lisa lillkapsale, puista juurde kuivatatud jõhvikad ja külmutatud oad. Kuumuta mõned minutid. Maitsesta soola ja pipraga.
  3. Serveerimisel lisa hakitud roheline sibul ja maapähklid.
  4. Paku iseseisva sooja salatina või liharoa lisandina.

Orginaalretsepti link