Murusupp spargli ja hernega

Kogus: kolmele

  • 1 spl võid
  • 1 porru
  • 2 kartulit
  • 150 g sparglit
  • peotäis noori põdrakanepi varsi
  • peotäis karulaugulehti
  • 100 g rohelisi herneid (külmutatud)
  • 750 ml FS Goods aedviljapuljongit
  • 150 g peekonit

Valmistamine:

  1. Tükelda porru valge osa. Koori kartulid ja tükelda. Sulata poti põhjas või ja lisa tükeldatud porru ja kartul.
  2. Pruunista juurvilju potis paar minutit ja kalla peale puljong. Keeda kuni kartul on pehme, lisa tükeldatud spargel ja keeda veel mõni minut. Lõpuks lisa karulauk ja põdrakanep ning rohelised herned. Lase korraks keema ja võta pott tulelt. Püreesta sauseguriga või kasuta blenderit.
  3. Haki peekon väikesteks kuubikuteks ja prae pannil krõbedaks. Nõruta majapidamispaberil liigne rasv ja puista supile.

Orginaalretsepti link

Naturaalne puljong, mida oleme keetnud alati rohkem kui 12 tundi. Meie puljongid ei sisalda kunagi säilitusaineid ega lõhna- ja maitsetugevdajaid. Kasutame alati kvaliteetset toorainet. Oleme säästnud Sinu aega, et Sa ei peaks enam puljongit ise keetma. Kasuta igapäevastes roogades – supid, hautised, risotod, kastmed.