Uudiskirjaga liitumine õnnestus!

Midagi läks valesti! Vaata, et kõik väljad oleksid õigesti sisestatud.

Soovid teada meie tegemistest ning saada põnevaid retsepte?

Paprikane lõhesupp

Kogus: neljale

  • 1 punane paprika
  • 200 g kartuleid
  • 300 g lõhefileed
  • 750 ml FS Goods kalapuljongit
  • 10 cm jupp porru alumist, heledamat osa
  • 1 küüslauguküüs
  • 0,5 tl suitsutatud paprikapulbrit
  • 2 sl tomatipüreed
  • 4 sl väiksemaid kappareid
  • 1 s oliiviõli
  • serveerimiseks sidruniviile ja hakitud peterselli

Valmistamine:

  1. Kuumuta poti põhjas õli sees kergelt läbi poolitatud ja viilutatud porru, hakitud küüslauk, tükeldatud paprika. 
  2. Lisa paprikapulber, tomatipüree ja kartul, sega ja vala peale puljong. Keeda keskmisel tulel u 15 minutit või kuni kartul ja paprika on parajalt pehmed. 
  3. Lisa tükeldatud lõhe, pisut hakitud peterselli,  tõsta pott tulelt, maitsesta vajadusel ja lase mõni minut kaane all tõmmata.  
  4. Serveerimisel lisa kapparid, puista peale veel hakitud peterselli ja paku juurde sidruniviile.

Orginaalretsepti link