Uudiskirjaga liitumine õnnestus!

Midagi läks valesti! Vaata, et kõik väljad oleksid õigesti sisestatud.

Soovid teada meie tegemistest ning saada põnevaid retsepte?

Püreesupp suitsulõhega

Kogus: neljale

  • 1 porru
  • 2 küüslauguküünt
  • 400 g värskeid kartuleid
  • 1 sellerivars
  • 1 porgand
  • 2 sl oliiviõli
  • 2 sl paksu tomatipastat
  • 100 ml valget veini (soovi korral)
  • 750 ml FS Goods kalapuljongit
  • 200 ml 35% koort
  • 1 sl sidrunimahla
  • u 300 g külm- või kuumsuitsulõhet (või mõnda muud suitsukala)
  • hakitud tilli
  • soola, pipart

Valmistamine:

  1. Puhasta ja tükelda kõik aedviljad: porru, küüslauk, kartulid, seller ja porgand. Kuumuta pannil õli ja passeeri selles aedvilju paar minutit, kuni nad kuumenevad läbi ja saavad kergelt värvi. Hoidu pruunistamast. Lisa tomatipasta ja sega läbi.
  2. Vala pannisisu potti. Lisa vein, kui seda kasutad ja kalapuljong. Keeda aedvilju u 20 minutit, kuni pehmed. 
  3. Püreesta supp ja vala tagasi potti. Maitsesta sidrunimahla, soola ja pipraga. Sega hulka koor ja kuumuta veel kord keema. 
  4. Tükelda suitsukala. Tõsta kuum supp taldrikutesse, lisa kala ja hakitud till. Voilà!

Orginaalretsepti link