Uudiskirjaga liitumine õnnestus!

Midagi läks valesti! Vaata, et kõik väljad oleksid õigesti sisestatud.

Soovid teada meie tegemistest ning saada põnevaid retsepte?

Punase sibula supp

Kogus: neljale

  • 500 g punaseid sibulaid
  • 1 küüslauguküüs
  • 2 sl oliiviõli
  • 0,5 tl kuivatatud tüümiani
  •  soola
  • 1 sl punast veiniäädikat
  • väike sorts Tabasco kastet
  • 1,5 dl kuiva punast veini
  • 7,5 dl FS Goods veisepuljongit
  • 1 loorberileht
  • soola, pipart, näputäis suhkrut
  • serveerimiseks 1 baguette, pisut Dijoni sinepit, 4 viilu mahedamat juustu
  • ning soovi korral veidi sinihallitusjuustu

Valmistamine:

  1. Koori ja viiluta sibulad õhukeselt ja haki küüslauk. Vala ahjupannile, lisa õli ja tüümian, maitsesta soolaga ning kuumuta 180-kraadises ahjus fooliumiga kaetult umbes 45 minutit, kuni sibulad on pehmed.
  2. Lisa sibulatele veiniäädikas ja Tabasco, sega ja kuumuta veel umbes 10 minutit ilma fooliumita, kuni sibulad on õrnalt jumekad.
  3. Vala segu potti ja kuumuta tühjal ahjupannil veini, et segades kätte saada veel viimased kuldpruunid sibulariismed. Lisa vein potti sibulate juurde, lisa puljong ja loorber ning keeda umbes 20 minutit. Maitsesta vajadusel soola, pipra ja suhkruga.
  4. Serveerimisel lõika poolitatud baguette viiludeks. Määri igale viilule pisut Dijoni sinepit ja lisa natuke riivitud juustu, soovi korral lisaks ka pisut sinihallitusjuustu.
  5. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 5 minutit. Lisa mõned tüümianilehed ja serveeri koos supiga