Sealihasupp paksoi ja mustade ubadega

Kogus: neljale

  • 200 g seasisefileed
  • soola, pipart
  • 1 sl õli
  • 3 rohelise sibula vart
  • 3 cm ingveritükk
  • 3 küüslauguküünt
  • 750 ml FS Goods Aasia puljongit (või kanapuljongit)
  • 2 sl sojakastet
  • 140 g musti konservube
  • 1 paksoi
  • 100 g seeni (šiitake, shimeji, eringi seeni või šampinjone)
  •  serveerimiseks riisinuudleid, tšillihelbeid või hakitud värsket punast
  • tšillit, seesamiseemneid ja hakitud rohelist sibulat

Valmistamine:

  1. Eemalda lihatükilt kelmed, maitsesta soola-pipraga ja pruunista pannil õlis igast küljest umbes 10 minuti jooksul. Jäta liha kaane alla puhkama või mässi fooliumisse.
  2. Haki peeneks sibulavarte heledam alumine osa, kooritud ingver ja küüslaugud ning kuumuta poti põhjas väheses õlis paar minutit. Lisa puljong ja sojakaste ning keeda umbes 10 minutit.
  3. Lisa oad, paksoi ja vajadusel tükeldatud või viilutatud seened ning keeda veel umbes 5 minutit.
  4. Viiluta liha. Valmista nelja portsjoni jagu riisinuudleid vastavalt pakendi juhistele. Lisa viilutatud liha supile ja keeda veel paar minutit. Maitsesta vajadusel soola ja pipraga.
  5. Jaga nuudlid kaussidesse, tõsta peale suppi ning puista juurde sibulate hakitud roheline osa, lisa seesamiseemneid ja kuivatatud tšillihelbeid või värsket hakitud tšillit.
Naturaalne puljong, mida oleme keetnud alati rohkem kui 12 tundi. Meie puljongid ei sisalda kunagi säilitusaineid ega lõhna- ja maitsetugevdajaid. Kasutame alati kvaliteetset toorainet. Oleme säästnud Sinu aega, et Sa ei peaks enam puljongit ise keetma. Kasuta igapäevastes roogades – supid, hautised, risotod, kastmed.