Uudiskirjaga liitumine õnnestus!

Midagi läks valesti! Vaata, et kõik väljad oleksid õigesti sisestatud.

Soovid teada meie tegemistest ning saada põnevaid retsepte?

Seene-kruubisupp lehtkapsaga

Kogus: neljale

  • 0,5 dl odrakruupe
  • 200 g metsaseeni (kukeseened, puravikud vms)
  • 1 suurem porgand
  • 1 sellerivars
  • 1 väiksem sibul
  • 1 küüslauguküüs
  • suur peotäis lehtkapsast
  • 750 ml FS Goods aedviljapuljongit
  • paar oksa värsket tüümiani
  • pisut oliiviõli

Valmistamine:

  1. Haki sibul, seller ja küüslauk ning viiluta porgand. Puhasta seened ja lõika vajadusel suupärasemateks tükkideks. 
  2. Kui lehtkapsalehed on toekamat sorti, eemalda jämedamad rootsud ja rebi kapsas pisut väiksemateks tükkideks. 
  3. Kuumuta potipõhjas sortsu õli sees seened ja köögiviljad koos tüümianiokstega paari minuti jooksul läbi. Lisa kruubid ja puljong ning kuumuta keskmisel kuumusel u pool tundi või kuni kruubid on pehmenenud, kuid punnivad hamba all veel õige pisut vastu.

Orginaalretsepti link