Uudiskirjaga liitumine õnnestus!

Midagi läks valesti! Vaata, et kõik väljad oleksid õigesti sisestatud.

Soovid teada meie tegemistest ning saada põnevaid retsepte?

Suvine köögiviljasupp sulatatud juustuga

Kogus: neljale

  • 4-6 noort kartulit, tükeldatuna
  • 3-4 porgandit, tükeldatuna
  • 1/2 väike värske kapsa pead (ca 300 g), tükeldatuna
  • 150 g värskeid herneid
  • 30 g võid
  • 750 ml FS Goods kanapuljongit 
  • 150 g sulatatud juustu
  • Soola ja pipart
  • Värsket tilli
  • Näpuotsaga suhkrut 

Valmistamine:

  1. Pese hoolikalt kartulid ja porgandid. Vajadusel koori. Tükelda. 
  2. Pudista herned kaunade seest välja. Haki kapsas peenteks ribadeks. Sulata keskmisel kuumusel poti põhjas või ning hauta kapsast ja porgandit või sees mõned minutid. 
  3. Lisa puljong, lase keema tõusta ning lisa siis kartul ja herned. Keeda vaiksel tulel kümmekond minutit, kuni kartul ka köögiviljad on pehmed. 
  4. Lisa siis sulatatud juust. Maitsesta soola, pipra ja soovi korral tibakese suhkruga. 
  5. Serveerimisel lisa värsket hakitud tilli.

Orginaalretsepti link